Somehing Broke!!!

Aprilia RiderSite (Riders Site) - The independent & international community website for Aprilia motorcycle riders with chat, discussion forums and much more: Falco SL1000: Somehing Broke!!!
By Prilliant on Wednesday, September 11, 2002 - 02:31 pm:  View Prilliant's Profile Search for other posts by Prilliant Edit this post

Well at last, after 20,500 miles something on the Falco has broken. I couldn't help having a quiet chuckle to discover it's one of the few Japanese made parts on the bike...namely an NGK spark plug cap. Nothing too serious but a pain in the arse when the bike is your only form of transport and Halfords is closing in 15 minutes.

Anyway, got it sorted (well, bodged) until I can get hold of a replacement plug cap.  

By Exdukenut on Wednesday, September 11, 2002 - 05:08 pm:  View Exdukenut's Profile Search for other posts by Exdukenut Edit this post

Mine did that on my 2nd service. Cheap Jap crap.  

By Hansie on Thursday, September 12, 2002 - 12:15 am:  View Hansie's Profile Search for other posts by Hansie Edit this post

Did Bef touch youre bike?

Hansie 

By Befbever on Thursday, September 12, 2002 - 06:46 am:  View Befbever's Profile Search for other posts by Befbever Edit this post


Oi!

Quite a few parts are Japanese...plug caps, coils & coil cables, even the ECU is the spitting image of the Yamaha GTS one - though it's not the same.
Showa forks! 


Add a Message


This is a private posting area. A valid username and password combination is required to post messages to this discussion.
Username:  
Password:

< <  back to previous page

Administrator's Control Panel -- Board Moderators Only
Administer Page | Delete Conversation | Close Conversation | Move Conversation